Amedspor'un kritik zirve randevusu

Amedspor'un kritik zirve randevusu
Amedspor Trendyol 1'nci liginde 8 haftadır sahada istediği sonuçları alamayan, Ersun Yanal'la bugün Ankara'da saat 16.00'da Gençlerbirliği ile kritik bir karşılaşmaya çıkıyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor Trendyol 1'nci liginde 8 haftadır sahada istediği sonuçları alamayan, Ersun Yanal'la bugün Ankara'da saat 16.00'da Gençlerbirliği ile kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Yeşil-Kırmızılı ekip için hedefine bir adım daha yaklaşmak adına büyük fırsat maçı olacak

Amedspor Bugün oynayacağ lig'de sezonun en zorlu ve kritik dönemeçi olan Gençlerbirliği maçına çıkacak Yeşil-Kırmızılı hedefinden uzaklaşmaması adına, her puanın büyük önem taşıdığı bir virajda

Amedspor, bu maçı kazanarak hem moral depolamak hem de ligdeki pozisyonunu güçlendirmek istiyor.

Bugün ligde dengeler değişecek

Amedspor kendisi gibi rakibi Gençlerbirliği ligde üst sıralara yükselmek için sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak Gençlerbirliği ise son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkatleri çeken bir takımla zor maç karşılaşma ligdeki sıralamalarını değiştirecek ligin hem puan hemde sıralamada oldukça sıkışık olduğu bu haftada her iki takım da puan kaybı yaşamak istemiyor.

Bu maç hedefi bir adım daha yaklaşmak adına büyük fırsat

Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Amedspor, bugün kritik maçın son taktik antrenmanlarını tamamlayarak maça hazır durumda. Taraftarlar ise takımlarını Ankara’da yalnız bırakmayarak tribünlerde yoğun destek verecek. Maçın sonucu, ligdeki puan ve sıralamalarda çok önemli bu maç Yeşil-Kırmızılı ekip için hedefine bir adım daha yaklaşması ve üst sıralara tırmanmak adına büyük bir fırsat olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.