Amedspor’un Erokspor maçının saatti belli oldu

Amedspor’un Erokspor maçının saatti belli oldu
Amedspor’un Erokspor maçının saatti belli oldu

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Amedspor, kendi sahasında devam eden bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bu hafta oynayacağı Esenler Erokspor maçını Antalya’da oynama kararı aldıktan sonra Antalya CorendonAirlines Park Stadyumu'nda yapılacak olan bu önemli ve kritik karşılaşmanın saatini de duyurdu.

Maç, 6 Ekim Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.

Amedspor, ligde son haftalarda elde ettiği iyi sonuçlarla dikkat çeken, Yeşil-kırmızılı ekip, sahasında yaşanan zemin sorunları nedeniyle iç saha maçlarını geçici olarak farklı şehirlerde oynamak zorunda kaldı. Amedspor Esenler Erokspor ile oynayacağı önemli ve kritik karşılaşma 6 Ekim Pazar günü Saat 19.00’da Antalya’daCorendonAirlines Park Stadyumu'nda gerçekleşecek. Karşılaşacağı rakibi EsenlerErokspor da son haftalarda formda bir grafik çizerek çıkışa geçmiş bir ekip. Bu nedenle, iki takım arasındaki bu mücadele heyecanlara sahne olacak.

Amedspor cephesi, Taraftarından destek istedi

Amedspor yönetimi, bu önemli ve kritik maç için taraftarlarına çağrıda bulunarak Antalya'daki karşılaşmada takımı yalnız bırakmamalarını istedi. Kulüp yetkilileri, "Antalya’da oynayacağımız maça bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz. Şampiyonluk yolunda taraftarlarımızla omuz omuza, gönül gönüle olmak istiyoruz" ifadelerini kullanarak, takımın şampiyonluk hedeflerine taraftar desteğinin büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.