Amedspor’un Bandırma hedefi: 3 puan

Amedspor’un Bandırma hedefi: 3 puan
Amedspor, Yarın 12 Şubat 2025 Çarşamba günü saat 20.00'de oynayacağı çok önemli ve riskli Bandırmaspor maçına tam anlamıyla konsantre olmuş durumda.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Teknik ekip ve yönetim, bu karşılaşmanın büyük önem taşıdığını vurgulayarak, futbolcuları yoğun bir antrenman programına alarak adete sıkı yönetim uyguladı.

amedspor-bandirma-maci-hazirlik-1.jpeg

Yoğun Antrenman Programı

Son haftalarda gösterdiği kötü performansla dikkat çeken Amedspor, Bandırmaspor karşısında galibiyet alarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek ve kayıp ettiği puan veya puanları telafi etmek istiyor. Teknik direktör Servet Çetin ve ekibi, takımı en iyi seviyeye ulaştırmak için özel ve sıkı bir çalışma programı uyguluyor. Sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yapan oyuncular, kondisyon ve dayanıklılık çalışmalarının yanı sıra taktiksel antrenmanlarla devam ediyor

amedspor-bandirma-maci-hazirlik-2.jpeg

Basın Toplantısı Yapılmadı

Amedspor, her hafta düzenlediği genel basın toplantısını bu kez Bandırmaspor maçının öneminden dolayı iptal etti. Teknik ekip, oyuncuların konsantrasyonunu en üst seviyede tutmak için medya ile temas kurmama kararı aldı. Takımın moral ve motivasyonunu kaybetmemesi adına bu stratejinin izlendiği öğrenilirken, oyuncuların tamamen sahaya odaklandığı belirtiliyor.

amedspor-bandirma-maci-hazirlik-3.jpeg

Hedef: Mutlak Galibiyet!

Diyarbakır Stadyumu’nda taraftarının desteğini arkasına alacak olan Amedspor, iç saha avantajını en iyi şekilde kullanmayı hedefliyor. Teknik heyet, Bandırmaspor’un güçlü bir rakip olduğunun bilincinde olsa da oyuncularına mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkmaları gerektiğini söylüyor.

Amedspor taraftarları, takımlarının büyük bir konsantrasyonla hazırlandığı bu kritik mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.