Amedspor'un 11'i belli oldu

Amedspor'un 11'i belli oldu
Trendyol 1. Lig'deki ilk maçını bu akşam oynayacak Amedspor, karşılaşmanın oynanacağı stada gelirken, rakip Fatih Karagümrük karşısında sahaya çıkacak ilk 11'i de belli oldu.

TFF Trendyol 1. Ligi flaş ekiplerinden Amedspor, geçen sezon süper ligden düşen Fatih Karagümrükspor ile bugün ilk maçına çıkıyor. Amedspor kafilesi, karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadyumuna gelirken, Karagümrük karşısında sahaya çıkacak ilk 11 de belli oldu.

amed-stada-geldi4.jpg

Amedspor kafilesini taşıyan otobüs sıkı güvenlik önlemleri altında maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadyumuna geldi. Futbolcular otobüsten inerek, özel eşyalarını bagaj bölümünden aldıktan sonra soyunma odasına gitti. Bu anları gösteren video ise Amedspor kulubü sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

amed-stada-geldi3.jpg

amed-stada-geldi2.jpg

Aynı hesaptan paylaşılan, taraftarların sevgilisi haline gelen Çekder Orhan fotoğrafı ile birlikte Fatih Karagümrük karşısında sahaya çıkacak Amedspor'un ilk 11'de açıklandı. Buna göre Fatih Karagümrük karşısında Amedspor, şu futbolcularla sahaya çıkacak;

amed-stada-geldi5.jpg

1 Nurullah Aslan
24 Batuhan Tur
21 Uğur Adem Gezer
35 Alberk Koç
36 Nicolas Nkoulou
6 Yohan Cassubie
10 Çekdar Orhan
8 Bruno Lourenço
19 Ömer Bayram
14 Britt Assombalonga

Bu arada Amedspor-Fatih Karagümrükspor maçının skoru ve tüm ayrıntıları, Tigris Haber sitesi ve diğer sosyal medya hesaplarımızından dakika dakika dakika tüm ayrıntılarıyla takip edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.