Amedsporlu Yılmaz Ceylan'nın sosyal medyadaki paylaşımı tepkilere neden oldu

Amedsporlu Yılmaz Ceylan'nın sosyal medyadaki paylaşımı tepkilere neden oldu
Amedsporlu Yılmaz Ceylan, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımın ardından gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Ceylan, yaptığı açıklamada, paylaşımında kullandığı şarkı nedeniyle yanlış anlaşıldığını belirterek, "Sıradan bir fotoğraf paylaşımı için seçtiğim şarkı nedeniyle hakkımda yapılan haberleri şaşkınlıkla ve üzülerek takip etmekteyim. Kökenime olduğu kadar ülkeme ve bayrağıma da saygım, sevgim sonsuzdur" ifadelerine yer verdi.

Açıklamasında, Amedspor’a olan bağlılığını ve profesyonel tutumunu vurgulayan Ceylan, "Önceki kulüplerimde olduğu gibi, şu an oyuncusu olduğum Amedspor için de terimin son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğimi belirtir, kalbimdeki iyi niyeti bilerek bana bu zorlu anımda destek olan sevenlerime teşekkür ederim" dedi.

Yılmaz Ceylan, açıklamasında kendisine destek veren taraftarlara teşekkür ederken, paylaşımının yanlış anlaşılmasından dolayı duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. Bu açıklama, Ceylan'ın duruşunu ve sadakatini ortaya koyarken, sosyal medyada yaşanan bu olayın ardından gelen destek mesajları da dikkat çekti.

Amedspor'a iki sezon önce Karşıyakaspor'dan Transfer olan İzmir Karşıyaka doğumlu sol kanat 23 yaşındaki oyuncusu Yılmaz Ceylan kendi özel instagram hesabından yaptığı yazılı açıklama ise şöyle:

Sıradan bir fotoğraf paylasımı için melodisi ve yöreye uygunluğu nedeniyle seçtiğim şarkı nedeniyle hakkımda yapılan haberleri saşkınlıkla ve üzülerek takip etmekteyim. Kökenime olduğu kadar ülkeme ve bayrağıma da saygım, sevgim sonsuzdur. Önceki kulüplerimde olduğu gibi, şu anda oyuncusu olduğum Amedspor için de terimin son damlasına kadar mücadele etme ve devam edeceğimi belirtirim. kalbimdeki iyi niyeti bilerek bana bu zorlu anımda destek olan sevenlerime sonsuz teşekkür ederim.”

amedspor.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum