Amedspor’lu taraftarlar Şanlıurfa’ya akın ediyor

Amedspor’lu taraftarlar Şanlıurfa’ya akın ediyor
Amedspor taraftarları, bugün Şanlıurfa'da oynanacak olan Kocaelispor karşılaşması için adeta Şanlıurfa'ya akın ediyor. Maç, saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor taraftarları, bu önemli mücadelede takımlarını yalnız bırakmamak adına yoğun bir şekilde Şanlıurfa'ya hareket etmeye başladı.

amedspor-taraftarlari-1.jpg

Diyarbakır başta olmak üzere, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt gibi çevre illerden de taraftarlar bu maça büyük ilgi gösteriyor. Şu ana kadar 8 bine yakın biletin satıldığı öğrenildi. Diyarbakır'dan yola çıkacak olan bazı taraftar gruplarının, 16 otobüsle organize bir şekilde Şanlıurfa'ya gidecek. Ayrıca binlerce taraftarın kendi özel araçlarıyla maça gitmek üzere yola çıktığı gözlendi.

Bu maç, hem Amedspor hem de Kocaelispor için büyük bir önem arz ediyor. Dün oynanan maçların ardından ligin genel gidişatını büyük ölçüde etkileyebilecek olan bu karşılaşmada, iki takım da mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak. Her iki ekip için de kritik bir dönemeç olan bu maçın, yüksek tempolu ve seyir zevki yüksek bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.

Teknik direktör Ersun Yanal, takımını bu maça motive etti. Lig’e istediği girişi yapamayan Amedspor, bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum