VİDEO - Amedsporlu futbolculardan Boluspor mesajı

VİDEO - Amedsporlu futbolculardan Boluspor mesajı
Amedspor Kadın Futbol Takımı, yarın Diyarbakır'da Trendyol 1. Lig mücadelesinde Boluspor ile karşılaşacak erkek futbol takımı maçı öncesinde taraftarlara stadyuma davet çağrısı için mesaj yayınladılar.

TİGRİS HABER - Amedspor Kadın Futbol Takımı kaptanı Bahar Kol, Göksu Gökçe ve kaleci Maryam Yektai, hem Boluspor maçına hem de Pazar günü kendilerinin oynayacakları Çekmeköy Bilodoğa Spor karşılaşmasına taraftarları davet ederek destek çağrısında bulundu.

Kaptan Bahar Kol mesajında; "Değerli Amedspor taraftarları yarın oynayacağımız Boluspor maçına hepinizi bekliyoruz. Unutmayın sen yoksan biz eksiğiz hadi maça" sözlerine yer verdi.

Göksu Gökçe de mesajında "Ülkemizde oransal olarak en büyük kadın taraftarına sahip olan büyük camiamızın yarın 19.00'da Diyarbakır stadyumunda oynayacağımız Boluspor maçına ve ayrıca Pazar günü İstanbul'da Çekmeköy Bilodoğa Spor maçına hepiniz davetlisiniz" dedi.

Kaleci Maryam Yektai'nin mesajı da şöyle: "Herkese merhaba bildiğiniz gibi erkek takımımızın yarın maçı var. Bütün Diyarbakırlı insanların stadyuma gelip takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Sizi stadyumda görmek istiyoruz hadi maça bekliyoruz. Herkesi bekliyoruz, evde oturmak yok."

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.