Amedspor'dan taraftara passolig çağrısı: "Sakaryaspor Maçında Tribünde Yer Alın!"

Amedspor'dan taraftara passolig çağrısı:    "Sakaryaspor Maçında Tribünde Yer Alın!"
Trendyol 1. Lig'in 3. haftasının kapanış maçı olan Amedspor ile Sakaryaspor arasındaki mücadele öncesinde Amedspor yönetimi, taraftarlarına önemli bir duyuru yaptı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Trendyol 1. Lig'in 3. haftasının kapanış maçı olan Amedspor ile Sakaryaspor arasındaki mücadele öncesinde Amedspor yönetimi, taraftarlarına önemli bir duyuru yaptı. Bu akşam saat 21.00'de oynanacak karşılaşma için İstanbul'da bulunan Amedspor taraftarlarına, maçı tribünden izleyerek takımlarına destek olmaları çağrısı yaptı.

Amedspor'unpassolig kart sıralamasında 32.100 adet kartla 30. sırada yer aldığı, Sakaryaspor'un ise 32.950 kartla 29. sırada bulunduğu belirtildi. Bu veriler, iki takım arasındaki rekabetin sadece sahada değil, tribünlerde de yaşanacağını ortaya koydu.

amedspor-passolig.png

Yeşil-Kırmızılı kulüp, İstanbul'da ikamet eden tüm taraftarların maça gelerek takıma güç katmaları için passolig kartı almalarını istedi. Yönetim, bu kritik maç öncesi taraftar grupları aracılığıyla maç biletlerini İstanbul'daki taraftarlara ücretsiz olarak dağıtacaklarını da açıkladı. Bu biletlerin dağıtımının, maç öncesi yoğun bir ilgi görmesi bekleniyor.

Amedspor taraftarlarının, bu önemli karşılaşmada takıma destek vermeleri için passolig kartlarını almaları, tribünlerde güçlü bir atmosferi yaratılmasına çok büyük katkı sağlayacağını ve özellikle İstanbul'da yaşayan taraftarları maça katılım göstermelerini ve takımın yanında olmalarını beklediklerini belirtti.

Amedspor yönetimi, yaptığı açıklamada, "Bu akşam 21.00'da oynanacak Sakaryaspor maçında, tüm taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Takımımızın desteğe en çok ihtiyaç duyduğu bu kritik maçta, siz değerli taraftarlarımızı tribünde görmek bizler için büyük bir moral kaynağı olacaktır. Lütfen Passolig kartlarınızı alarak maç biletlerinizi temin edin ve takımımıza destek verin" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum