Amedspor'dan disiplinli bir adım

Amedspor'dan disiplinli bir adım
Şehmus Özer Tesisleri'nde Antrenman Sahasına yeşil çıt perdeler çekildi. Süper lig hedefiyle yola çıkan, Amedspor Kulübün'den yeni bir yapılanma hamlesi daha geldi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor Kocaelispor maçı hazırlıklarını Şehmus Özer tesislerine sürdüren Yeşil-Kırmızılı takım dün yapılan Antrenmanda saha çevre etrafının tamamı Yeşil çit perdelerin kapatılması dikkatlerden kaçmadı

Amedspor, Süper Lig’e yükselme hedefi doğrultusunda tesisleşme ve profesyonel çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, kulüp yönetimi ve teknik heyet, Şehmus Özer Tesisleri'nde bulunan antrenman sahasında önemli bir değişiklik yaptı.

Yanal saha etrafının kapatılmasını istedi

Tecrübeli Teknik Direktör Ersun Yanal’ın direktifleri doğrultusunda, antrenman sahasının etrafı tamamen yeşil çıt perdelerle kapatıldı.

Bu kararın arkasındaki ana neden, taraftarların ve spor severlerin tel örgülerin arkasından antrenmanları izlemeleri ve bazı durumlarda bu antrenmanları kendi sosyal medya hesaplarında canlı yayınlamaları oldu. Bu durum, teknik ekip ve kulüp yönetimi tarafından takımın çalışma düzenini ve gizliliğini tehdit eden bir unsur olarak görüldü. Ersun Yanal, takımı Süper Lig hedefi doğrultusunda disiplinli bir şekilde çalıştırırken, bu tür dış etkenlerin önüne geçmek için sahanın etrafının kapatılmasını talep ettiği öğrenildi.

Disiplin ve radikal Kararlar:

Ersun Yanal’ın Amedspor’a gelişiyle birlikte, kulüp içinde disiplini artıran ve tesisleşme anlamında radikal kararlar alan bir süreç başlatan, Yanal, kulübün hedeflerine ulaşması için titizlikle ve disiplinli bir şekilde çalışmayı yürütüyor ve her detayın önemli olduğunu vurgulayan Yanal

"Amedspor'un bu sezon Süper Lig’e yükselmek için büyük bir kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüğünü ve Kulüp yönetimi ile teknik heyet, oyuncuların saha içindeki performanslarını maksimize etmek ve dış etkenlerden korunmak amacıyla bu tür önlemlerin alınmasını doğru bir yaklaşım olacağına ve hedeflerine ulaşma yolunda büyük bir adım olduğu belirtildi.

İş insanları için saha etrafında yeni bir reklam alanı olacak

Amedspor'un tesislerinde bulunan Antrenman sahasında çevresinin Yeşil çit perdelerle kapatılmasının ardından bir taraftan da Yeşil-Kırmızılı kulüp için güzel bir reklam geliri alanı açmasına sebep olarak iş insanların kendi şirketleri veya iş yerleri için Antrenman sahası etrafına reklam panolarına reklam verme yolunu da açmış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.