Amedspor'dan Bandırmaspor maçı öncesi galibiyet sözü

Amedspor'dan Bandırmaspor maçı öncesi galibiyet sözü
Trendyol 1. Lig'de Süper Lig hedefi doğrultusunda mücadele eden Amedspor, Bandırmaspor ile oynayacağı zorlu deplasman maçı öncesinde galibiyet sözü verdi. Bu karşılaşma, Amedspor için önemli bir çıkış maçı olarak değerlendiriliyor.

Şehmus Kızılaslan - Özel

TİGRİS HABER - Sabahın erken saatlerinde Diyarbakır Havalimanı'ndan İstanbul'a hareket eden Amedspor kafilesi, burada takımın eski oyuncuları ve mevcut futbolcularıyla moral dolu açıklamalarda bulundu. Kafile, Bandırmaspor maçına yüksek bir motivasyonla hazırlandıklarını vurguladı.

amedspor-1.jpgAmedspor'un kaptanı Veli Çetin ve takım arkadaşları Veysel Sapan, Batuhan Tur, Oktay Aydın, Serkan Odabaşı ve Britt Assombalonga, Bandırmaspor karşısında galibiyet alacaklarına dair güçlü bir söz verdiler. Şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aşacaklarına inandıklarını belirttiler. Her bir futbolcu, takımın yükselen performansını ve birlikteliğini ön plana çıkararak, bu maçı kazanarak ligdeki hedeflerine ulaşacaklarını ifade ettiler.

amedspor-2-001.jpg

Futbolcular, “Saha içinde terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Taraftarımızın her zaman verdiği destek, bizi daha güçlü kılıyor ve moral motivasyonumuzu en üst seviyede tutuyor” şeklinde konuşarak, galibiyet için kararlı olduklarını belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum