Amedspor’da transferlere son noktayı Ersun Yanal koyacak

Amedspor’da transferlere son noktayı Ersun Yanal koyacak
Yeni futbol sezonunda Trendyol 1 Lig'de mücadele edecek olan Amedspor, 1 Temmuz’da Bolu Kar tepede kamp çalışmaları için toplanacak.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Yeni futbol sezonunda Trendyol 1 Lig'de mücadele edecek olan Amedspor, 1 Temmuz’da Bolu Kar tepede kamp çalışmaları için toplanacak. Teknik direktör Ersun Yanal’ın yarın Diyarbakır’a gelerek kamp öncesi hazırlıklara nezaret edecek. Yanal’ın Diyarbakır’daki yardımcılarıyla bir ara gelerek kamp öncesi transfer çalışmalarına son noktayı koyması bekleniyor.

amedspor-ersun-yanal-1.webpAmedspor, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İç transferde eski sporcusu orta saha mevki sporcusu 26 yaşındaki Oktay Aydın ve Dış Transferlerde ise Hull City forması giyen Malili oyuncu Adama Traore'yi renklerine bağladı. Gündemde Sakaryaspor kalecisi Cihan Topaloğlu ve Eyüpspor’un sağ bek oyuncusu Murat Uçar var. Bu futbolcularla prensipte anlaşma sağlandığı öğrenilirken, Hatayspor ile sözleşmesi sona eren Rayane Aabid ile de anlaşma yapıldığı konusunda duyumlar var.

Amedspor Transfer komitesi, yarın Diyarbakır’da gelmesi beklenen Ersun Yanal ile transferin son halini konuşacak. 1 Temmuz’da başlayacak kamp öncesi yeni tesislerin son hali değerlendirilecek, şimdiye kadar yapılan transfer görüşmelerinin netleştirilerek, son noktanın konulacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum