Amedspor'da Portekizli futbolcunun MR'ı çekilecek

Amedspor'da Portekizli futbolcunun MR'ı çekilecek
Fatih Karagümrük maçında arka adalesinde çekme olduğu için 52. dakikada oyunu terk eden Portekizli BrunoLourenço'nun durumu, bugün çekilecek MR sonrası belli olacak.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Trendyol 1'nci ligindeki ilk karşılaşmasında deplesmanda Fatih Karagümrük'le karşı karşıya gelen Amedspor'da, BrunoLourenço'nun ilk maçında sakatlanması moralleri bozdu. Portekizli futbolculunun çekilecek MR'ı sonrası İstanbulspor maçına yetiştirmek için sıkı bir tedaviye başlanacak.

Amedspor'un deplasmanda oynadığı Fatih Karagümrük maçının 52'nci dakikasında topsuz alanda arka adalesini tutan BrunoLourenço, oyunu terk etmek zorunda kaldı. Sporcunun bugün çekilecek, MR sonrası durumunun netleşmesi bekleniyor. Yeşil Kırmızı takım, maç sonrası verilen iki günlük izinin ardında Diyarbakır toplanacak ve İstanbulspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayacak.

Portekizli BrunoLourenço'nun bugün çekilecek MR sonucuna göre futbolcunun durumu netlik kazanacak. Çekilecek MR sonucuna göre, oyuncunun İstanbulspor maçında forma giyip giyemeyeceği belli olacak. Teknik heyet ve sağlık ekibi, BrunoLourenço'nun İstanbulspor maçına yetiştirmek için büyük çaba veriyor. Oynadığı 52 dakika içerisinde etkili bir oyun sergileyen Portekizli, yeşil kırmızılı taraftarın da büyük beğenisini kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.