Amedspor'da maç öncesi şok ayrılık: Sözleşmesi feshedildi
![](https://www.tigrishaber.com/d/author/199_s.jpg)
TİGRİS HABER - Kulüpten yapılan açıklamaya göre; sezon başında gol yollarında büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli golcü Britt Assambalonga ile yolların ayrıldığı öğrenildi.
Amedspor'dan yapılan açıklama şöyle:
"Teşekkürler Britt Assombalonga!
Profesyonel futbolcumuz Britt Assombalonga ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine verdiği emekler için teşekkür ediyor ve kariyerinde başarılar diliyoruz."
Britt Assambalonga sezon başında kendisinden beklenen performansı bir türlü verememişti. Bir dönem taraftarla da arası bozulan Assambalonga'nın Ersun Yanal döneminde, tecrübeli teknik adamla da anlaşamadığı için kadro dışı kalabileceği konuşuluyordu. Güçlü fiziği ve pozisyon bilgisiyle rakip savunmalara zor anlar yaşatan Assambalonga, son vuruşlardaki şanssızlığı nedeniyle birçok maçta topu filelerle buluşturamadı.
Assambalonga, bu sezon Amedspor formasıyla çıktığı 18 maçın 17'sinde ilk 11'de görev aldı ve toplamda 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.