Amedspor'da iki önemli eksik döndü

Amedspor'da iki önemli eksik döndü
Turkcell Kadın Süper Ligi'nde mücadele eden Amedspor Kadın Futbol Takımı, pazar günü saat 13.00'de Seyrantepe Şilbe Sahası'nda Fatih Vatanspor ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesi son çalışmalarını tamamladı.

TİGRİS HABER-Amedspor Kadın Futbol Takımı, Pazar günü Diyarbakır'da oynanacak Fatih Vatanspor maçı öncesi yapılan son antrenmana geçmiş yıllarda kulübe hizmet etmiş iki önemli oyuncusunu da dahil etti. Hevidar Ödüngit ve Safiye Akın Amedspor idmanında yer aldı.

whatsapp-image-2024-12-06-at-21-35-18.jpegAmedspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Ramazan Erin Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları maç öncesi, aynı puanda bulundukları rakipleri karşısında galibiyet ayrılmayı planladıklarını belirtti. Ligin ikinci devresinde aynı sporcu grubuyla devam edeceklerini ve yerli sporcuları kadroya katarak sezon en iyi yerde bitirmek hedefinde olduklarını ifade eden Erin, Fatih Vatanspor maçı öncesi yapılan son antrenmanda kulübün iki eski futbolcusu olan Hevidar Ödüngit ve Safiye Akın'ın da çalışmalara dahil edildiğini ve devre ara transfer döneminde resmi olarak yeniden kadrolarına katmayı planladıklarını söyledi.

whatsapp-image-2024-12-06-at-21-35-21.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.