Amedspor’da güçlü yönetim hazırlığı

Amedspor’da güçlü yönetim hazırlığı
4 Haziran için kongre kararı alan Amedspor’da güçlü yönetim hazırlıkları başladı. Mevcut Başkan Aziz Elaldı’nın güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışmalarını başlattığı öğrenildi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - 4 Haziran için kongre kararı alan Amedspor’da güçlü yönetim hazırlıkları başladı. Mevcut Başkan Aziz Elaldı’nın güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışmalarını başlattığı öğrenildi. Aziz Elaldı başkanlığa devam etme eğilimini Amedspor istişare kuruluna bildirdi ve hazırlıklarını başlattı.

İstişare kurulunda Amedspor’un geleceği ile ilgili yapılan toplantıda, şampiyonluğa imza atan başkanın devam etmesi ve güçlü bir yönetimin oluşturulması yönünde eğilim ortaya çıktı. Bunun üzerine kongreye güçlü bir yönetim hazırlığı yapılarak gidilmesi benimsendi.

Aziz Elaldı, güçlü bir yönetim oluşturma hazırlıkları başlatırken, istişare kurulu Başkanı Burç Baysal, Elaldı’nın devam etme eğilimi üzerine çalışmaya başlamasını önerdiklerini belirterek, “Ancak, Amedspor’da her şey şeffaf, başkan çalışmalarını devam ettiriyor. Kongreye kadar başka adaylar, başka yönetim listeleri de çıkabilir. Ona göre, kongre sürecinde gerekli değerlendirmeler yapılır. Önemli olan Amedspor’un güçlü bir yönetim tarafından yönetilmesidir” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum