Amedspor'da Ersun Yanal, Bundesliga'yı hedef gösterdi

Amedspor'da Ersun Yanal, Bundesliga'yı hedef gösterdi
Amedspor teknik direktörlük koltuğuna oturan Ersun Yanal, Adama Traore ile anlaşmasının ardından Almanya'dan yeni bir transfer hedefini daha belirledi. Ersun Yanal'ın direktifleri sonucu Amedspor transfer komitesi, Bundesliga'yı takibe aldı.

ÖNCE LİVAN BURCU

TİGRİS HABER - Türkiye U-21 Milli Takımı'nın parlayan yıldızı Livan Burcu'yu kadrosuna katma niyetinde olan Amedspor, şimdi de Irak Milli Takımı'nın futbolcusu Youssef Amyn'i transfer etmeyi hedefliyor.

ersun-yanal-bundesliga2.jpg

Süper Lig son şampiyonluğunda Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan Ersun Yanal'ı baş antrenör olarak takıma kazandıran ve Hull City'den Adama Traore ile sözleşme imzalayan Amedspor, iddialı transfer hamleleriyle spor medyasının dikkatlerini üzerinde topladı. Trendyol 1'nci Ligi başlamadan, Ersun Yanal ve Adama Trarore hamlesiyle psikolojik üstünlüğü ele geçiren Amedspor, sezon öncesi rakiplerine gözdağı verdi.

ALMANYA'DA OYNUYOR

Bundesliga II ekiplerinden Braunschweig'de top koşturan ve aynı zamanda Türkiye U-21 Milli Takımı'nda da oynayan Youssef Amyn, de Amedspor'un son gözdesi oldu. Almanya U-19 Milli Takımı'nda da yer alan ve sonrasında Irak A Milli Takımı'na geçiş yapan 2003 doğumlu kanat oyuncusu Youssef Amyn ile Amedsporlu yöneticilerin yaptığı görüşmenin olumlu olduğu belirtiliyor.

ersun-yanal-bundesliga1.jpg

PARİS'E GİDECEK

Paris Olimpiyatları'nda Irak'ı temsil edecek olan Essen doğumlu Amyn, daha öncesinde Feyenoord U-21 takımında da oynadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.