Amedspor'da çilek paylaşımı heyecan yarattı

Amedspor'da çilek paylaşımı heyecan yarattı
Amedspor'un sosyal medya hesaplarında çilek ve kum saati işaretini paylaşması, yeşil kırmızılı taraftarlar arasında heyecan yarattı. Bazı taraftarlar Kürtçe olarak, "Kiye ki? (Kim kim)" şeklinde yorum yazdı.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Amedspor, Koceli Kartepe'de sezon hazırlıklarını sürdürürken, kulübün sosyal medyada paylaşılan çilek ve kum saati işareti yeşil kırmızılı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

amedspor-cilek-heyecani-kopya.jpg

Trendyol 1. Lig hazırlıklarını Kocali Kartepe'de sürdüren Amedspor yöneticileri, bir yandan da transfer görüşmelerini sürdürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın direktifleri ile hareket eden transfer komitesi, takıma katkı sunacak ve mali olarak da kulübe fayda sağlayacak futbolcularla görüşmelere devam ediyor. Son olarak Amedspor'un gündemine gelen Assambolonga ile yöneticilerin her konuda anlaştığığı spor gündemine bomba gibi düşmüştü. Amedspor'un da kulup hesaplarından bugün çilek ve kum saati işareti paylaşması, yeşil kırmızılı taraftarlar arasında sevinç ve heyecana yol açtı. Bir çok taraftar yorum yaparken, bazıları Amedstore'de forma tükendiğini yazarken bazı taraftarların da Kürtçe olarak, "Kiyi ki? Kimo kim?)" şeklinde soru sorduğu görüldü.

Amedsporlu yöneticliren daha önce Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı 31 yaşındaki santrafor Britt Assombalonga görüştüğünü Tigris Haber olarak duyurmuştuk. Amedspor camiası kulislerinden sızan bilgilere göre, gün içerisinde de bu futbolcunun sözleşme imzalayarak, Amedspor kampına katılabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum