Amedspor’da Asombalonga bombası!

Amedspor’da Asombalonga bombası!
Sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdüren Amedspor, bir taraftan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Adana Demirspor’da forma giyen forvet Assombalonga, Amedspor radarına girdi.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Yeni sezonda Trendyol 1'nci liginde mücadele edecek olan Amedspor, ikinci etap kampını dolu dizgin geçiriyor. Hazırlıklarla birlikte transfere de ağırlık veren Amedsporlu yöneticiler, Süper Lig takımlarından Antalya ve en son olarak Adana Demirspor forması giyen Assombalonga ile görüştüğü ve ufak pürüzler dışında her konuda anlaşma sağladığı belirtildi.

amedsporda-bomba-transfer.jpg

Yeşil Kırmızı takım transfer çalışmalarına ara vermeden sürdürürken, bugün yeni bir transfer haberi daha gündeme bomba gibi düştü.

Amedspor, Assombalonga ile anlaşmak üzere

Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile birlikte transfer komitesi çalışmalarını titiz ve gizlilik yürüten yönetim bugün kampta Türkiye'de Antalyaspor ve Adanademirspor'da forma giyen 31 yaşındaki forvet Santrafor mevkiinde görev yapan Britoli Curtis Assombalonga ( Britt Assombalonga) ile anlaşmaya varıldığı belirtilirken, bu haberle ilgili yöneticilerden herhangi bir açıklama gelmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.