Amedspor’da Adama Traore tamam, yeni yabancısı geliyor

Amedspor’da Adama Traore tamam, yeni yabancısı geliyor
Yeni futbol sezonunda Trendyol 1’nci liginde mücadele edecek olan Amedspor, 1 Temmuz kampı öncesi transfer çalışmalarını tamamlaması bekleniyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - TFF 2’nci Ligi Kırmızı Grupta şampiyon olarak Trenyol 1’nci lige yükselen, Amedspor dün İngiltere Hull City'nin yıldız sporcusu Adama Traore’ye imza attıran Amedspor, yeni yabancı sporcuları kadrosuna eklemek üzere transfer çalışmalarını titizlikle südrüyor.

Yeni futbol sezonunda Trendyol 1’nci liginde mücadele edecek olan Amedspor, 1 Temmuz kampı öncesi transfer çalışmalarını tamamlaması bekleniyor. Amedspor ilk yabancı sporcusu olan Hull City forması altına başarılı bir sezonu geride bırakan, 28 yaşındaki Adama Traore, Amedspor'a 2 yıllık imzayı attı. Traore’nin resmi imza fotoğrafları gün içinde paylaşılması bekleniliyor.

Amedspor transfer konusunda çok iyi analiz edip, sık eleyip, ince dokumak adına, takımda iç ve dış transferlerde 5+1’lik kontenjanını iyi kullanmak istiyor. Yeni teknik direktörü Ersun Yanal’ın direktifinde sadece sporcu transferi yapmak istemediklerini, süper lige çıkarabilecek, direk oynayabilecek ve özellikle takımda yerli olsun veya yabancı sporcular olsun, eksik bölgelere takviye olarak toplam 8-10, çok kaliteli ve yetenekli sporcu transfer etmenin hesabını yapıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.