Amedspor, Yeni Malatyaspor maçı için yola çıkıyor

Amedspor, Yeni Malatyaspor maçı için yola çıkıyor
Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında, Amedspor önemli bir deplasman karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayan, Yeşil-Kırmızılı takım sporcu kafilesiyle öğlenden sonra saat 14.00'de kulüp otobüsüyle Şanlıurfa'ya doğru yolla çıkacak.

Şehmus KIZILASLAN

Amedspor 12'nci adamınin gücüne ihtiyacı var

TİGRİS HABER - Amedspor Yeni Malatya spor'la sahasının Passolig sisteminin henüz tamamlanamaması nedeniyle, Şanlıurfa’da yarın saat 16.00’da 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde moral ve motivasyonu yüksek olan Amedspor, ligdeki konumunu güçlendirmek için bu önemli deplasmanda mutlak galibiyetle dönmeyi planlayan, Yanal

bu kritik maçta taraftar desteğinin önemine dikkat çekerek, takımlarının "12. adamı" olan taraftarların Şanlıurfa’da kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Amedspor Taraftarıyla kenetlenecek

Amedspor taraftarları, yarın pazar günü takımın yanında yer almak için organizasyonlar düzenleyerek Şanlıurfa’ya akın etmeye hazırlanıyor. Yönetim, taraftarlara ulaşım ve bilet temini konusunda kolaylık sağlamak amacıyla gerekli tüm hazırlıkları için gerekenin yapılması bekleniliyor.

Amedspor, bu karşılaşmadan alacağı sonuçla ligdeki yükselişini sürdürmeyi amaçlıyor ve hem saha içinde hem de tribünde güçlü bir destek ile Yeni Malatyaspor karşısında Maçın heyecan dolu bir atmosferde geçmesi beklenirken, Amedspor camiası bu önemli deplasmandan galibiyetle dönmek için taraftarlarıyla kenetlenmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum