Amedspor tel tel döküldü: Antalya'da hüsran gecesi

Amedspor tel tel döküldü: Antalya'da hüsran gecesi
Antalya'da Esenler Erokspor'la karşı karşıya gelen Amedspor, hüsrana uğrayarak sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Beklenmedik puan kaybı Amedspor'da şok etkisi yarattı.

TİGRİS HABER - Trendyol 1. Lig 8. Hafta mücadelesinde Diyarbakır Stadyumundaki zemin problemi çözülemediği için ev sahibi olduğu maçta Antalya'da Esenler Erokspor'la karşılaşan Amedspor, beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı ve sahadan 4-0'lık skorla ayrıldı.

Maçın genelinde etkisiz bir oyun sergileyen Amedspor'da savunma hataları dikkat çekti. Esenler Erokspor'lu Faye'nin etkili olduğu maçta, Amedspor Catakovic'in 3, Pinchi'nin 1 golüne engel olamadı ve sahadan 4-0'lık ağır bir mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Amedspor, 12 puanla 10'uncu sıraya gerilerken, Esenler Erokspor, tutuk başladığı sezonda üst üste üçüncü galibiyetini alarak 8'inci sıraya yükseldi. Maçın sonunda Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın yapacağı açıklamalar bekleniyor. Yanal, Geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor karşısında alınan 4-2'lik galibiyete rağmen saha içerisinde takımın enerjisinden memnuniyetsizliği dile getirmişti.

Esenler Erokspor, 21'inci dakikada Pinchi, 36'ncı, 53'üncü ve 58'inci dakikalarda Catakovic'in golleriyle 3 puanı 4 golle almış oldu. Catakovic'in 53'üncü ve 58'inci dakikalarda gelen golleri penaltıdan kaydedildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.