Amedspor Teknik direktörü Yanal’dan taraftara çağrı; “Tek yürek olalım”

Amedspor Teknik direktörü Yanal’dan taraftara çağrı;  “Tek yürek olalım”
Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Boluspor maçı için taraftarlarına çağrı yaptı, ‘stadyumda buluşalım’ dedi. Taraftara ‘Tek ses, tek yürek olalım’ çağrısında bulundu

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor, Süper Lig hedefi doğrultusunda Bolu spor ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Amedspor, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde dinlenmeye çekildi.

amedspor-tek-sese-tek-yurek-boluspor-maci.jpg

Yanal: Galip ayrılmak istiyoruz

Teknik direktör Ersun Yanal, Boluspor maçının zorlu bir mücadele olacağını vurgulayarak, bu karşılaşmayı Amedspor’un ligde üst sıralara yükselme hedefi doğrultusunda bir çıkış maçı olarak değerlendirdi. Yanal, "Bu sezonun ikinci iç saha maçında taraftarlarımızla buluşacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Taraftarlarımızın desteğiyle Boluspor’u buradan mağlubiyetle göndermek için mücadele vereceğiz. Taraftarlarımız tribünden bizi desteklesinler yeter. En büyük avantajımız taraftarımızdır, desteklerini esirgemesinler” dedi.

ersun-yanal-amedspor.jpeg

"Tek ses tek yürek stadyumu dolduralım"

Yanal ayrıca, takımda yalnızca kaptan Uğur Âdem Gezer'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini, ancak diğer tüm oyuncuların maça hazır olduğunu belirtti. Yeni ve eski transferlerin ilk kez bir arada sahaya çıkacağını vurgulayan Yanal, taraftarların oluşturacağı atmosferin takımın performansını ateşleyeceğini söyledi. Yanal, "Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmasınlar. Onların gücüyle sahada daha da güçlü olacağız. Birlikte daha güçlüyüz. Tek ses, tek yürek olalım ve stadyumu dolduralım" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum