Amedspor Teknik Direktörü Yanal: "İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız"

Amedspor Teknik Direktörü Yanal: "İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız"
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amedspor'un deplasmanda Bandırmaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

TİGRİS HABER Maçın ardından Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Yanal, Amedspor'un her maça galibiyet parolasıyla çıktığını söyleyerek futbol anlamında beklenen performansın sergilenememesine rağmen alınan galibiyetin önemli olduğunu vurguladı. Bandırmaspor gibi önemli bir rakip karşısında galibiyetle ayrılmanın önemli olduğuna dikkat çeken Yanal, kadroda yenilenmeye vurgu yaptı. Geçen sezondan yalnızca Oktay Aydın'ın olduğunu, yeni transferler Max Gradel, Bruno Lourenço'nun da görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydetti. Yanal, takımın henüz tam anlamıyla oturmadığını ancak ilerleyen haftalarda ritmin yakalanacağını ve daha iyi olunacağını söyleyerek sözlerini noktaladı.

Yanal, stadyum konusunda Vali Zorluoğlu'ndan destek istedi

Yanal, takımın Süper Lig'e yükselme hedefi doğrultusunda taraftarlara daha iyi bir Amedspor izleteceklerini ifade ederken, antrenmanların da artık kulübün kendi tesislerinde yapılacağını belirtti. Boluspor maçında 33 bin seyirci kapasiteli stadyumda oynamayı umduklarını ve bu konuda Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum