Amedspor taraftarlarından Boluspor maçı için çağrı

Amedspor taraftarlarından Boluspor maçı için çağrı
Amedspor, bugün saat 19.00’da kendi sahasında Boluspor ile karşılaşacak.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor, bugün saat 19.00’da kendi sahasında Boluspor ile karşılaşacak. Ancak bu maçın 20.00'de oynanacak olan Fenerbahçe – Galatasaray derbisiyle çakışıyor. Ülke genelinde büyük ilgi gören derbiye rağmen Amedspor taraftarları, Diyarbakırda bulunan tüm spor severleri ve kendi taraftarlarını Boluspor maçına davet ederek, tribünleri dolduralım çağrısında bulundu.

Sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarda Amedspor taraftarları, derbi maçına gösterilen ilginin Amedspor maçına yansımasını isteyen, Taraftarlar, “Derbiyi izlemek yerine takımımıza sahip çıkalım, Boluspor maçında stadyumu dolduralım” diyerek hem kendi taraftarlarına hem de Diyarbakır halkına çağrıda bulundu.

Bilet satışlarında beklenen ilgi görülemedi

Fenerbahçe – Galatasaray derbisiyle aynı güne denk gelen Amedspor – Boluspor maçı, bilet satışlarında şu ana kadar istenilen seviyeye ulaşamadı. Taraftar grupları, bilet satışlarının düşük seyretmesi üzerine sosyal medyada "Derbi yerine Amedspor'a destek verin" kampanyası başlattı.

Bu çağrının ardından bilet satışlarında artış yaşanması bekleniyor.

Amedspor taraftarları, takımlarına olan bağlılıklarını vurgulayarak, “Bu zorlu karşılaşmada tribünlerde yerimizi alalım ve takımımıza desteğimizi gösterelim” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum