Amedspor taraftarından Ersun Yanal'a istifa çağrısı

Amedspor taraftarından Ersun Yanal'a istifa çağrısı
Süper Lig hedefiyle başladığı sezonda 8 haftada 12 puanla 10. sırada kendine yer bulan Amedspor'da bu akşam Esenler Erokspor karşısında alınan 4-0'lık ağır mağlubiyet taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

TİGRİS HABER - Trendyol 1. Lig'de geçen 8 haftada taraftara oyun anlamında umut vermeyen Amedspor'da, bu akşam alınan 4-0'lık ağır mağlubiyet taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Amedspor taraftarları sosyal medya üzerinden yönetime ve Teknik Direktör Ersun Yanal'a tepki gösterdi.

"Takımın ne oynadığı belli değil"

Taraftarların oyun anlayışına, savunmadaki kırılganlığa ve hücümdaki yetersizliğe getirdiği eleştirilerin hedefinde Teknik Direktör Ersun Yanal vardı. Büyük beklentiyle sezona giren Amedspor'da ligin başından beri istenilen seviyede mücadelenin sahaya yansıtılmamış olması taraftarların tepkisine yol açtı. Amedspor, beklentilerin altında kalsa da milli ara öncesinde ikinci sıraya yükselme fırsatı yakalamıştı; ancak bu akşam Esenler Erokspor karşısında etkisiz bir oyunun ardından gelen 4-0'lık ağır yenilgi, sosyal medyada yankı uyandırdı. Takımın oynadığı oyunu eleştiren taraftarlar Amedspor yönetimini ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ı istifaya davet etti.

"Kredisi tükendi"

Taraftarlar, takımın kötü performansından Yanal'ı sorumlu tuttular. Amedspor'un kötü gidişatı hem Ersun Yanal'ın hem de yönetimin üzerinde baskıyı arttırdı. Amedspor, sezona girerken tecrübeli oyunculara yönelerek Süper Lig hedefiyle yola çıkmıştı. Ancak 8 haftada ortaya konan mücadele taraftarı tatmin etmedi ve Esenler Erokspor karşısındaki 4-0'lık yenilginin ardından taraftarların penceresinden Teknik Direktör Ersun Yanal'ın kredisi tükendi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.