Amedspor passolig için stant kurdu

Amedspor passolig için stant kurdu
Trendyol 1'nci ligde mücadele edecek Amedspor'da, Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, yeşil kırmızılı taraftarların Passolig biletlerini rahatlıkla almaları için Ceylan AVM'deki Amedstore mağazası önünde stant kurulduğunu duyurdu.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Trendyol 1'nci ligde bu sezon mücadele edecek olan Amedspor, ikinci etap kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir taraftan da transfer çalışmaları kapsamında görüşmelere devam ediyor.

amedspor-pasolig-tanitimi-icin-stand-kurdu.webp

Amedspor'da passolig satış sıralamasında 5843 kart satışı ile 45'nci sırada yer aldığı öğrenildi.

amedspor-pasolig-tanitimi-icin-stand-kurdu.png

Amedspor'un başta Diyarbakır'da bulunan taraftarları olmak üzere ülkede ve tüm dünyanın her tarafında bulunan taraftarı için stadyumda yerlerini bir an önce passolig kartları almaları için Ceylan-Karavil AVM'de bulunan Amedstore satış mağazasında stant kurulduğunu duyurdu.

amedspor-pasolig-tanitimi-icin-stand-kurdu-2.jpgAmedspor, kendi resmi sayfasında yaptığı yazılı açıklamada, taraftarlarının bir an önce daha rahat passolig kartlarını almaları için yeniden çağrı yaptı. Duyuruda, "Passolig'e kayıt olurken ve kombine kart alımında sorun yaşayan taraftarlarımız için Ceylan Karavil Park AVM'de bulunan Amedstore Mağazamızda Passolig Masası kurulmuştur.

amedspor-pasolig-tanitimi-icin-stand-kurdu.jpg

Passolig Masasından destek alarak: Passolig kaydınızı oluşturup, Fiziksel Passolig Kartınızı alabilir; Kombine kartlarınızı alarak bizlere destek olabilirsiniz. Hep birlikte daha güçlü bir Amedspor için sizleri bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum