Amedspor-Kocaelispor maçı Biletleri satışta

Amedspor-Kocaelispor maçı Biletleri satışta
Bir üst ligi hedefleyen Trendyol 1'nci liginde mücadele eden Amedspor, 2 Eylül Pazartesi günü saat 21.00’de Şanlıurfada Kocaelispor konuk edeceği maçın biletleri satışa çıktı.

TİGRİS HABER - Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Amedspor, 2 Eylül Pazartesi günü saat 21.00’de Şanlıurfa'da Kocaelispor'u ağırlayacak. Ligde istediği sonuçları alamayan Amedspor, bu kritik karşılaşmada galibiyet serisine başlamak istiyor. Takım, Diyarbakır, Şanlıurfa ve çevre illerdeki taraftarlarını bu önemli maça davet ederek destek bekliyor.

whatsapp-gorsel-2024-08-31-saat-10-09-35-c5ed181b.jpg

Amedspor'un Kocaelispor maçı biletleri satışa sunuldu. Bilet fiyatları şu şekilde belirlendi:

- Numaralı Sağ Tribün: 100 TL
- Numaralı Sol Tribün: 100 TL
- Maraton Tribün: 100 TL
- Misafir Tribün: 121 TL

Maça sadece Amedspor ve Kocaelispor Passolig kart sahipleri giriş yapabilecek. Diğer kulüplerin Passolig kartları bu maçta geçerli olmayacak. Kombine bilet sahipleri, bilet duyurusundan önce alınan kombine kartları ile maça giriş yapabilirken, duyuru sonrası alınan kombine kartlar bu maç için geçerli olmayacak. Maç günü kapılar en az iki saat önce açılacak.

passolig.jpg

Amedspor, taraftarlarına şu bilgiyi verdi;

“Biletlerinizi Passo mobil uygulamasından veya Passolig.com.tr üzerinden Amedspor Passolig kartı oluşturarak alabilirsiniz. Passolig kart başvurusu yaptıktan sonra kartınızı beklemeden, Passo uygulamasındaki QR kod ile maça giriş yapabilirsiniz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum