Amedspor Kaptanı gemiyi terk mi ediyor ?

Amedspor Kaptanı gemiyi terk mi ediyor ?
Amedspor 2023-2024 futbol sezonunda kadrosunda 33 maçta forma giyen ve başarılı bir sezon geçirerek ,takımda en fazla forma giyen futbolcularından birisi olan Takım kaptanı Onur Karakabak gidecek mi? Kalacak mi? merak konusu.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor, 2023 -2024 sezonunda şampiyonluk yolunda en büyük pay sahibi sporcuları arasında yer alan ve 33 maçta forma giyen sol bek ve Kanat oyuncusu Takım Kaptanı Onur Karakabak' la yeni sezonda anlaşıp anlaşmayacağız netlik kazanmadı.

şimdiye kadar kaç transfer yaptı.

Trendyol 1'nci liginde mücadele edecek olan Amedspor yeni sezon kadrosunda gecen yıl İç Transferlerde sözleşmeleri son eren, sporcularından defans mevkiinde Stoper görevi yapan, Uğur Adem Gezer ve Veli Çetin , Sağ Bek mevkiinde görev yapan Batuhan Tur, Orta saha oyuncusu Oktay Aydın'la, Dış transferde ise, ilk Yabancısı Merkez orta saha 10 numara oyuncusu Adama Traore, ile Sol Bek ve Kanat oyuncusu Alberk Koç'la anlaşma yapan Yeşil Kırmızı takım, Kaptan Onur' la 1 Temmuz Kamp öncesine kadar masaya oturacak mi ? Merak konusu oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.