Amedspor kampından ilk fotoğraflar

Amedspor kampından ilk fotoğraflar
Amedspor, yarın başlayacak kamp öncesi Bolu Kartepe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, liderliğinde toplandı. Kampa gelen tecrübeli teknik adam Yanal, otel yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Amedspor, sosyal medya platformu üzerindeki hesaplarından, Bolu Kartepe Green Part Otel'den ilk fotoğrafları paylaştı. Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, otel görevlisi tarafından çiçeklerle karşılayan ve yöneticiler, teknik heyeti ve otel çalışanlarının birlikte toplu olarak çekilmiş toplam iki kare fotoğrafı paylaşıldı.

b3f357ea-ea08-4362-b608-744a9e6ff68b.jpegFotoğraflarla birlikte Amedspor hesaplarından yapılan, "Başlıyoruz" başlıklı açıklamada, "Takımımız 2024-2025 sezonu öncesi birinci kamp programına başlıyor. 2 Temmuz’da başlayacak olan kamp programımız 13 Temmuz’da sona erecek. 3 yeni genç oyuncumuzun dahil oldukları kamp kadromuz otele giriş yaptılar. Otel yönetimi kulübümüzü kapıda çiçeklerle karşıladılar. Nezaket, huzur ve azim ile başlayan programımız 11 gün sürecek. Bolu Kartepe Green Park Otel’de gerçekleştireceğimiz programımızın bitiminde, performans ve kadronun son durumuna göre hocamızın direktifleriyle 2.Kamp programımızın tarihleri ve içeriği netlik kazanacak" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum