Amedspor kampında yeni bir transfer daha

Amedspor kampında yeni bir transfer daha
Koceli'de birinci etap çalışmalarının sonuna gelen Amedspor, ikinci yabancı futbolcusunu da transfer etti. Sol açık ve forvet mevkiinde oynayan Mozambikli Witi Quembo, Amedspor kampına katıldı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Birinci etap hazırlıklarını Pazar günü tamamlayacak Amedspor, Trendyol 1. Ligine hazırlık 2. etap kampı için kafileye 2 gün izin verilecek. İki gün sonra aynı yerde toplanacak Amedspor kafilesi, henüz ismi açıklanmayan bir yerde, 2. etap kamp çalışmalarına başlayacak.

amedsporda-yeni-transfer-idmanda.jpg

Öte yandan Amedspor, Trendyol 1. ligi için güçlü bir kadro oluşturmak için transfer görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde Amedspor tarsfer komitesinin anlaşma sağladığı Mozambikli ve Birleşik Arap Emirlikleri 1. lig takımlarından Dibba Al Hisn takımında oynayan Witi Quembo'yu transfer etti. Yapılan anlaşma sonrası Türkiye'ye gelen Witi Quembo, Kocaeli Kartepe'deki Amedspor kampına katılarak, ilk idmanına da çıktı.

Witi Quembo kimdir?

Daha önce Portekiz'deki birçok takımda forma giyen 27 yaşındaki Witi Quembo, daha sonra Birleşik Arap Emirlikleri 1. lig takımlarından Dibba Al Hisn takımına transfer oldu. Bir yıl burada futbol oynadıktan sonra Ersun Yanal ekibinin radarına takıldı. Ersun Yanal'ın talebi doğrultusunda Amedsporlu yöneticiler, devreye girerek işi bitirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum