Amedspor Kadın Takımı ALG Spor maçı hazırlıklarını tamamladı

Amedspor Kadın Takımı ALG Spor maçı hazırlıklarını tamamladı
Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nde mücadele eden Amedspor Kadın Futbol Takımı, sezonun ilk maçında Gaziantep ALG Spor ile karşılaşmak üzere hazırlıklarını tamamladı.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Takım, yarın Pazar günü deplasmanda oynanacak bu zorlu maç öncesinde moral ve motivasyon açısından oldukça iyi durumda olduğu belirtildi.

Teknik Direktör Erhan Eren: Zorlu bir maç bizi bekliyor

Amedspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Erhan Eren, ligin güçlü ekiplerinden biri olarak kabul edilen Gaziantep ALG Spor ile sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden,Eren, "Takım olarak kamp sürecini Diyarbakır’da tamamladık. Bu süreçte çok ciddi bir rakip olan Yüksekova Belediyespor ile hazırlık maçı oynadık ve bu maçta eksiklerimizi görme fırsatı bulduk" dedi.

amedspor-tigris.jpeg

Eren: 3-4 kaliteli transferle güçlü Kadro yolla devam"

Eren, Takımın henüz transfer dönemini tamamlamadığını ve 3-4 oyuncu daha transfer etmeyi planladıklarını belirtti. "Amacımız, ligi en iyi yerde bitirmek. Sezonun ilerleyen bölümlerinde kadromuzu güçlendirecek hamleler yapacağız" diye ekledi. Ancak mevcut kadro ile de sezona güçlü bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayan Eren, "Gaziantep ALG Spor'u yenmek için sahaya çıkacağız ve sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz" takımda iki oyuncularının sakat olduğunu ancak bu eksiklerin dışında kadronun tamamen hazır olduğunu bu maça çok iyi hazırlandıklarını ve Moral, motivasyonlarının en üst seviyede olduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.