Amedspor Kadın futbol takımı Trabzonspor maçına hazırlanıyor

Amedspor Kadın futbol takımı Trabzonspor maçına hazırlanıyor
Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Amedspor Kadın Futbol Takımı, Pazar günü saat 14.00’de deplasmanda oynayacağı Trabzon A.Ş maçına hazırlanıyor.

Şehmus KIZILASLAN

Aynı puanlı iki takım karşı karşıya

TİGRİS HABER - Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde başarılı bir performans sergileyen Amedspor Kadın Futbol Takımı, bu hafta sonu deplasmanda Trabzon A.Ş ile karşılaşacak. Maç, Pazar günü saat 14.00'te oynanacak. Teknik direktör Erhan Eren ve ekibi, Trabzon deplasmanı öncesi hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve namaglûp ilerleyen Amedspor Kadın Takımı, ligde şu ana kadar elde ettiği 6 puanla 6. sırada yer alıyor. Aynı puana sahip Trabzon A.Ş ise averaj farkıyla 7. sırada bulunuyor.

Eren “ Futbol 3 sonuçlu bir oyundur”

Erhan Eren, takımın genel durumundan son derece memnun olduğunu ve oyuncularının moralinin yüksek olduğunu belirtti. Ünye Gücüspor ile geçen hafta oynadıkları ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan maçta, sahada yaşanan bazı istenmeyen olayların geride kaldığını vurgulayan Eren, futbolun 3 sonuçlu bir oyun olduğunu, her sonucun doğal karşılanması gerektiğini ifade etti. Takım olarak Ünye Gücüspor maçını geride bıraktıklarını söyleyen teknik direktör, "Bu karşılaşma bizim için geride kaldı, şimdi odaklandığımız nokta ise Trabzon A.Ş maçı olduğunu" söyledi.

Eren, Trabzon A.Ş karşılaşmasının önemli bir maç olduğunun altını çizerek, takımdaki genel form durumunun iyi olduğunu ve Ünye Gücüspor maçında kırmızı kart gören iki oyuncuları haricinde eksik bulunmadığını belirtti. Hedeflerinin bu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.