VİDEO - Amedspor kadın futbol takımı ilk hazırlık maçını 3-0 kazandı

VİDEO - Amedspor kadın futbol takımı ilk hazırlık maçını 3-0 kazandı
Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nde mücadele eden Amedspor Kadın Futbol Takımı, Seyrantepe Şilbe sahasında oynadığı ilk ciddi hazırlık maçında Yüksekova Belediyespor'u 3-0'lık net bir skorla mağlup etti.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor, sezonun ilk maçında 8 Eylül'de deplasmanda Gaziantep ALG Spor ile karşılaşacak.

Amedspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Erhan Eren, Tigris Haber'e yaptığı açıklamada, takımın iki etaplı, toplamda 10 günlük bir kamp sürecini Diyarbakır'da geçirdiğini belirtti. İlk hazırlık maçını U17 Erkek Takımı ile yaptıklarını, ardından Yüksekova Belediyespor ile oynayarak ilk resmi hazırlık maçlarına çıktıklarını söyledi. Eren, bu tür hazırlık maçlarının skorundan ziyade, takımların kendi eksiklerini görmesi açısından önem taşıdığını vurguladı.

amed-kadin.jpeg

Eren, ayrıca Yüksekova Belediyespor'un bu sezon şampiyonluk hedeflediğini ve Amedspor'dan 4-5 oyuncu transfer ettiklerini belirtti. Amedspor Kadın Futbol Takımı'nda şu anda 8 yabancı oyuncu bulunduğunu, eksik bölgelere 3-4 transfer daha yaparak ligi en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi. Özellikle kaleci, stoper ve forvet bölgelerine takviye yapmayı planladıklarını ifade eden Eren, 8 Eylül'deki Gaziantep ALG Spor maçına tam kadro çıkmayı hedeflediklerini ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.