Amedspor kadın futbol takımı Fomgetspor’u bekliyor

Amedspor kadın futbol takımı Fomgetspor’u bekliyor
Amedspor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nin ilk haftasında deplasmandan puanla dönmeyi başardı. Yeşil-Kırmızılı ekip, bu pazar saat 16.00'da Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGETspor'u evinde ağırlayacak.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Erhan Eren, geçtiğimiz hafta eksik oyuncular ve sakatlıklar nedeniyle zor bir karşılaşma yaşadıklarını belirtti.

amedsporkadin-1.jpg

Ligin güçlü ekiplerinden Gaziantep ALG Spor ile deplasmanda elde ettikleri beraberliğin önemli bir başarı olduğunu vurgulayan Eren, özellikle deplasmanda alınan her puanın değerli olduğunu ifade etti.

amedsporkadin-2.jpg

Bu hafta tam kadro olarak sahada olacaklarını belirten Eren, FOMGETspor karşısında galibiyet hedeflediklerini söyledi. "Amacımız ligi en iyi yerde tamamlamak. Bu hedef doğrultusunda, bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız FOMGETspor’u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz," dedi. Antrenmanların maç gününe kadar devam edeceğini belirten Eren, takımın moral ve motivasyonunun yüksek olduğunu ve galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.