Amedspor Kadın Futbol Takımı 2. Etap Kampını Tamamlıyor

Amedspor Kadın Futbol Takımı 2. Etap Kampını Tamamlıyor
Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nde mücadele eden Amedspor Kadın Futbol Takımı, yarın son antrenmanını yaparak 2. etap kampını tamamlayacak.

Haber: ŞehmusKızılaslan

TİGRİS HABER - Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nde mücadele eden Amedspor Kadın Futbol Takımı, yarın son antrenmanını yaparak 2. etap kampını tamamlayacak. Ligin 8 Eylül 2024 tarihinde başlaması planlanırken, Yeşil-Kırmızılı ekip transfer çalışmalarının büyük bir kısmını tamamladı.

Yarın son antrenmanlarını yapacak olan takım, 2. etap kampını bitirdikten sonra oyunculara 3 günlük izin verilecek. İzinlerin ardından Amedspor Kadın Futbol Takımı tekrar Diyarbakır'da toplanacak ve sezon öncesi ikinci ciddi hazırlık maçı için hazırlıklarını sürdürecek.

amedspor-kadin-futbol-kamp-2.jpgAmedspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Erhan Eren, kamp süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, takımın performansından memnun olduğunu belirtti. Eren, "Kamp boyunca yoğun bir çalışma programı uyguladık. Oyuncularımızın gösterdiği özveri ve disiplin, sezon öncesi hazırlıklarımızın ne kadar verimli geçtiğini gösteriyor. Yeni transferlerle birlikte takımın uyum süreci hızlandı. Önümüzdeki hazırlık maçlarıyla birlikte son rötuşları yaparak lige en iyi şekilde başlamayı hedefliyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.