Amedspor kader maçına çıkacak

Amedspor kader maçına çıkacak
Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında oynanacak kritik karşılaşmalar, ligin alt ve üst sıralarını önemli ölçüde etkileyecek.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak ve bu maç, Yeşil-Kırmızılı takım için büyük bir fırsat daha yakalayacak, ligde 12 puana sahip olan Amedspor, bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılması halinde tam 4- 5 basamak birden yükselme şansına sahip olacak. Ancak mağlubiyet veya beraberlik durumunda 4 basamak aşağıya inerek tehlikeli bölgeye yaklaşabilir.

amedspor-trenyol-9-haftasinda-dengeler-1.jpg

Bu hafta, ligin hem üst hem de alt sıralarındaki takımların pozisyonlarını değiştirebilecek kritik bir dönemeç olacak. Bu önemli haftdaAmedspor için büyük bir fırsat kapıda ve yeşil Kırmızılı ekip bu kritik maçtan alacağı galibiyet hem hedefine bir adım daha yaklaşmasına hemdetaraftarına moral vermek adına büyük bir fırsat olacak .

amedspor-trenyol-9-haftasinda-dengeler-2.jpg

Bu haftanın diğer önemli maçları da ligde dengeleri değiştirecek.

Trenyol 1. Liginde 16 puanla Lider konumda bulunan, Kocaelispor, 14 puanlı Ümraniyespor’a konuk edecek, ikinci sırada 15 puanlı Fatih Karagümrük, 12 puanlı Bandırmaspor'ladeplesmanda karşılaşacak.Aynı 15 puana sahip averajla 3’ncü sırada bulunan, Erzurumspor ise Pendikspor’a konuk olurken, ligin önemli diğer bir karşılaşması ise 14 puanla dördüncü sırada bulunan Manisa FK, 11 puanlı Iğdır FK'ya karşı deplasmanda mücadele verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.