Amedspor ilk sınavına çıkıyor

Amedspor ilk sınavına çıkıyor
Amedspor bugün saat;16.00'da Kocaeli"de Kuveyt Premier liginde 18 kez şampiyonluk yaşamış Kuwait SC spor karşısında ilk sınavına çıkıyor.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor, Kocaeli Kartepe 1'nci Etap kampının son günlerinde Kuveyt Süper Liginde mücadele eden Kuveyt SC spor'la Saat 16.00'da sezonu ilk hazırlık maçını yapacak.

Yeşil-Kırmızılı takımda ilk sınavına çıkacak olan yeni Teknik direktörü Ersun Yanal, bugün yapacakları ilk hazırlık maçında yeni sezon için sahaya düreceği kafasındaki ilk onbiri oluşturmaya planlarken, bir taraftanda hazırlık maçını kazanma planlarını yapıyor.

whatsapp-image-2024-07-13-at-11-42-39.jpegAmedspor'un taraftarları bugün yapılacak olan hazırlık maçına kitlenmiş durumda. Taraftar, Teknik adam yanal'ın bu maçta nasıl bir oyun anlayışı ve nasıl bir kadroyla saha olacağını merakla bekliyor.

Kuwait SC Kulübü Asya kupasını kazanan ilk Kuveyt takımı

Kuveyt Premier League mücadele eden , Kuwait SC futbol kulübü Kuveyt Süper Lig'inde 18 kez kazanarak şampiyonluk yaşamış, 50'den fazla kupa kazanmış, 2009 AFC Kupası, 2012 AFC Kupası ve 2013 AFC Kupası'nı kazanarak Asya'da bir şampiyonluk yaşayan ilk Kuveyt kulübüdür.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum