Amedspor için Aziz Yıldırım devreye girdi, Ali Koç 'tamam' dedi!

Amedspor için Aziz Yıldırım devreye girdi, Ali Koç 'tamam' dedi!
TFF Trendyol 1. Lig'in yeni ekibi Güneydoğu temsilcisi Amedspor, teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ı getirerek transfer çalışmalarına zirveyle başladı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır ekibi şehrin önemli insanlarıyla da temas kurarak destek istiyor. Bu isimlerden birisi de Diyarbakırlı olan iş insanı ve Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım. Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'a durumu aktarınca çalışma başladı. İddiaya göre Morinyo'nun kadroda düşünmediği isimler şartlı olarak Amedspor'a gönderilecek.

Amedspor hedefine Süper ligi koydu

Diyarbakırlı olan ve Fenerbahçe başkanı olduğu dönemlerde Diyarbakırspor'a yaptığı yardımlarla bilinen Aziz Yıldırım, Amedspor için kolları sıvadı. Ali Koç'a mesaj gönderen Yıldırım'ın takımda düşünülmeyen isimler için Amedspor'a yardımcı olunmasını rica etti. Ali Koç da son dönemde aralarının düzeldiği Aziz Yıldırım'ın bu talebini kabul etti. Futbolun profesyonellerine talimat verdi. Şu an için Amedsporla herhangi bir oyuncu için anlaşma olmadığı ancak, bazı oyuncu isimlerinin konuşulmaya başlandığı ileri sürüldü.

Buna göre Fenerbahçe'den Amedspor'a gönderilmesi muhtemel oyuncuların isimleri ise şöyle;

-Joao Pedro

-Emre Demir

-Burak Kapacak

-Omar Fayed

-Tiago Çukur

-Ertuğrul Çetin

-Çağatay Kurukalıp

-Jin-ho Jo

-Yiğit Efe

-Arda

-Barış Sungur

Oynama garantili bedava oyuncu

Fenerbahçe tarafı, devamlılık ve birbirlerine bağlılık nedeniyle özellikle Fayed ve Ho ile Emre, Tiago ve Çağatay'ın aynı takımda oynamasını istiyor. Fenerbahçe bu oyunculardan herhangi bir bedel talep etmeyecek, ama tek şartı var o da bu futbolcuların oynama garantisini talep ediyor. (FS)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum