Amedspor, galip gelirse 10 basamak yükselebilir

Amedspor, galip gelirse 10 basamak yükselebilir
Amedspor, bu akşam saat 21.00'de deplasmanda Sakaryaspor ile oynayacağı zorlu ve kritik maça odaklandı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor, bu akşam saat 21.00'de deplasmanda Sakaryaspor ile oynayacağı zorlu ve kritik maça odaklandı. İlk iki haftada camianın istediği sonuçları alamayan Yeşil-Kırmızılı ekip, ligde sadece 1 puanla 18. sırada yer alıyor ve Sakaryaspor maçından alacağı bir galibiyetle 8. sıraya çıkabilir.

Amedspor, deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçına, sakatlıkları devam eden Portekizli Bruno Lourenço ve Ömer Bayram ve İstanbulspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Uğur Adem Gezer'den yoksun çıkacak.

amedspor-galip-gelirse-10-basamak-yukselecek-2.jpeg

Amedspor’un rakibi Sakaryasporda ligde 2 puanla 14. sırada bulunuyor. Kötü sonuçlar ve takım içi problemler nedeniyle moral bozukluğu yaşayan Sakaryaspor, Amedspor maçında galip gelerek kara bulutları dağıtmaya çalışacak.

Amedspor’un iki haftada aldığı kötü sonuçlara rağmen, Sakarya maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlandığını belirten Teknik Direktör Ersun Yanal, eksiklere rağmen kötü gidişe dur demek için tüm hesaplarını galibiyet üzerine kurduklarını söyledi. Alınacak bir galibiyetle puanlarını 4’e çıkaracaklarını hatırlatan Yanal, sıralamada da 18. Sıradan 8’inci sıraya çıkarak, camiaya rahat bir nefes aldırmayı istediklerini söyledi.

Her iki takımın da mutlak galibiyetle çıkacağı maçın sonucu, her iki takımın taraftarları arasında merak konusu oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum