Amedspor fırsat tepti

Amedspor fırsat tepti
Amedspor, Trendyol 1. Lig’in 3. hafta kapanış maçında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaştı. Yeşil-Kırmızılı takım, golsüz beraberlikle sahadan ayrılarak taraftarını yine mutlu edemedi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Üst üste 3 maçta da gol atamayan Amedspor, bu sonuçla ligde henüz galibiyetle tanışamadı ve liderle arasındaki fark 7 puana çıktı.

Maçın ilk yarısında iyi bir performans sergileyen Amedspor, özellikle orta saha mücadelesinde rakibine üstünlük kurmaya çalıştı. Ancak ikinci yarıda aynı tempoyu sürdüremeyen ekip, Sakaryaspor karşısında etkili olamadı. Gol yollarında yine etkisiz kalan Yeşil-Kırmızılılar, hem ofansif hem de defansif anlamda tatmin edici bir oyun ortaya koyamadı.

Amedspor’un bu haftaki puan kaybı, ligdeki çıkışını başlatmak için önemli bir fırsatın kaçmasına neden oldu. Yeşil-Kırmızılılar, ligin ilk üç haftasında elde ettiği sonuçlarla zirve yarışında uzaklaştı
Amedspor, Pazartesi günü Şanlıurfa’da oynayacağı Kocaelispor maçında çıkış arayacak. Kendi evinde konuk edeceği Kocaelispor karşısında alacağı olası bir galibiyet, hem moral bulması açısından çok önemli bir karşılaşma olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum