Amedspor dur durak bilmiyor

Amedspor dur durak bilmiyor
Amedspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürdü. Yeşil-Kırmızılı takımda morallerin yerinde olduğu gözlendi.

Haber/ Şehmus Kızılaslan

Amedspor Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışmalarına devam eden Yeşil-Kırmızılı takım, çift antrenmanlarını teke düşürdü.

Bu Akşam gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, düz koşu ve taktik ağırlıklı çalışmalara odaklanan takımda sporcuların moral ve motivasyonları en üst seviyede olduğu gözlendi.

whatsapp-image-2024-08-24-at-17-33-27.jpeg

Ersun Yanal, son iki haftadır aldıkları kötü sonuçların ardından Sakaryaspor deplasmanında mutlak galibiyet hedeflediklerini belirtti. “Ligdeki ilk galibiyetimizi alarak taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz," diyen Yanal, takımın motivasyonunu yüksek tutarak maça en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Amedspor, bu önemli karşılaşma için son hazırlıklarını tamamladıktan sonra İstanbul’a hareket edecek. Yanal ve ekibi, bu maçı kazanarak hem moral bulmayı hem de ligdeki çıkışını başlatmak istiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
  • Abdul cabbar yeşil yaprak / 26 Ağustos 2024 07:55

    ERSUN YANAL İLE BU İŞ OLMAZ

    Yanıtla (0) (0)
  • Gökhan Çakır / 25 Ağustos 2024 16:21

    Abicim cesaretli ve de risk alıp oynayın kazanmak böyle olur ancak

    Yanıtla (0) (0)
  • Taraftar vatandaş 21 / 25 Ağustos 2024 12:30

    Bu gün mutlak galibiyet istiyoruz

    Yanıtla (0) (0)
  • Taraftar vatandaş 21 / 25 Ağustos 2024 12:29

    Bir gole hasret kaldık bu gün mutlak bir galibiyet istiyoruz aksi taktirde yapılan transferler milyonlarca taraftarlar sevinmicekler bu hafta galibet çok ünemli yünetim ve teknik adam bunu füşünmeli

    Yanıtla (0) (0)
  • Ciran / 25 Ağustos 2024 08:35

    AMEDspor bırak şampiyonluğu, KÜMEDE TUTUNMAYA ÇALIŞ... MASABAŞI DEMEÇLERLE HAVA ATMAYLA Şampiyon olunmaz. Saha olunur. 1.LİGdeki rakiplerimizin hafife alıyorsunuz, oysaki herbir takım GEBGEBE... GÜÇLÜ.

    Yanıtla (0) (0)