Amedspor, bugün ve Pazartesi

Amedspor, bugün ve Pazartesi
Lig’deki ilk iki maçında beklenen performansı gösteremediği için eleştirilerin hedefi olan Amedspor, toparlanma gayreti içinde.

Naci Sapan

TİGRİS HABER - Lig’deki ilk iki maçında beklenen performansı gösteremediği için eleştirilerin hedefi olan Amedspor, toparlanma gayreti içinde. Lig uzun bir maraton, bir iki maç ile ölçüm yapmamak gerekir, ancak, boşlukta yaratmamak lazım ki, ipin ucu kaçmasın.

Bugün bir başlangıç olabilir Amedspor için. Saat 21.00’de İstanbul’da oynayacağı maçı kazandığı takdirde büyük moral kazanacak. Bu moral, doğal olarak Pazartesi günü Şanlıurfa sahasında oynayacağı Kocaelispor maçına da yansıyacak.

Bu moral sadece takım için değil, taraftar için de son derece önemli. İlk iki maçın moral bozukluğunu çok net görüyoruz. O nedenle, kısa sürede bir toparlanma gerekiyor ki, bunu da bu akşam İstanbul’da yakalamak mümkün.

Teknik Direktör Ersun Yanal, karabulutları dağıtmak arzusunda olduklarını ifade etti.

Evet, bu akşam İstanbul ve de saat 21.00…

Başlamak lazım.

Sonrası 2 Eylül Pazartesi, Şanlıurfa sahasında gelirse, karabulutlar dağıtılır, takım rahatlar, psikolojik baskıdan kurtulur. Sonrası Ersun Yanal’ın işi. Zaten 4-5 haftaya ihtiyacımız var’ demişti, bugün 3, Pazartesi ise 4 oluyor.

Bugünkü maçtan alınacak 3 puan, futbolcular, yöneticiler, taraftar için, Diyarbakır için büyük moral olacak.

Gözümüz, kulağımız İstanbul’da saat, 21.00’de olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.