Amedspor Başkanı Elaldı, takımla birlikte Antalya'da

Amedspor Başkanı Elaldı, takımla birlikte Antalya'da
Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, geçirdiği trafik kazasının ardından takımla yeniden bir araya geldi. Başkan Elaldı'ya Başkan Vekili Baran Durmaz ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

TİGRİS HABER - Süper Lig parolasıyla Trendyol 1. Lig'de yoluna devam eden Amedspor, pazar günü saat 19.00'da Antalya'da Corendon Airlines Park Stadyumu'nda Esenler Erokspor'u konuk edecek.

Maç öncesinde Antalya'da Diyarbakırlı bir iş insanı tarafından düzenlenen moral yemeğinde Başkan Aziz Elaldı, Başkan Vekili Baran Durmaz, yönetim kurulu üyeleri ve takım oyuncuları bir araya geldi.

Yaklaşık 20 gün önce İzmir'de geçirdiği trafik kazası nedeniyle takımdan bir süre uzak kalan Başkan Elaldı'nın sağlık durumunun iyiye gitmesi, Amedspor camiasında moral kaynağı oldu. Elaldı, Antalya'da takımla buluşarak, pazar günü oynanacak kritik Esenler Erokspor karşılaşmasını tribünden takip edecek. Bu önemli maç öncesi takımın moralinin yüksek olduğu belirtilirken, Elaldı'nın varlığı oyunculara ekstra motivasyon sağladı.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.