Amedspor Başkanı Baysal Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti

Amedspor Başkanı Baysal Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti
Pendikspor mücadelesi için İstanbul'da bulunan Amedspor Başkanı Burç Baysal, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

TİGRİS HABER - Amedspor Başkanı Burç Baysal ile TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında federasyonun binasında gerçekleşen görüşmede Türk futbolunun genel durumu, Amedspor'un ligdeki konumu ve sezon içerisinde karşılaştığı sorunların konuşulduğu görüşmede geleceğe yönelik projeler üzerine de ikilinin görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Amedspor'un mevcut durumu, hakem hataları nedeniyle kaybedilen puanların da konuşulduğu gçrüşmede Burç Baysal kulübün ligdeki hedeflerini, tesisleşme sürecini ve futbol altyapısına dair geliştirilmesi gereken noktaları TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na aktardı.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Amedspor kulüp başkanı Burç Baysal'a Milli Takım forması hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.