Amedspor Bandırmaspor yolcusu

Amedspor Bandırmaspor yolcusu
Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden, Amedspor Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, akşamüstü yapılan son antrenmanla hazırlıklarını noktalayacak olan Yeşil Kırmızılı takım yarın sabah erken saatlerde Bandırma’ya hareket edecek.

amedspor-1.jpg

Tecrübeli teknik adam Yanal, takımın hedeflerinin Süper Lig olduğunu her fırsatta vurgularken, Bandırmaspor karşılaşmasını bir çıkış maçı olarak görüyor. Kritik bir mücadele olacağını belirten Yanal, galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini ve tüm hazırlıkların bu doğrultuda yapıldığını ifade etti. Bandırmaspor deplasmanında tam kadro sahada olacak olan Amedspor, bu zorlu mücadeleden mutlak 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

amedspor-2.jpg

Yanal'ın direktifleri doğrultusunda transfer komitesi de çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Transfer döneminin sonuna yaklaşırken, forvet hattını güçlendirecek önemli bir santrafor transferinin müjdesi de taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor.

amedspor-3.jpg

Transferin resmi olarak açıklanmasıyla, Amedspor'un hücum hattı daha da güçlenecek ve şampiyonluk yarışında önemli bir adım atılmış olacak. Bu zorlu deplasman maçını ligdeki hedeflerine ulaşması açısından büyük önem taşıdığını ve Takımın moral ve motivasyonu yüksek, teknik ekip ve oyuncular galibiyet için sahada ellerinden geleni yapmaya kararlı. Olduğunu ifade etti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum