Amedspor, Bandırmaspor maçı için tam kadro hazırlanıyor

Amedspor, Bandırmaspor maçı için tam kadro hazırlanıyor
Amedspor, Süper Lig hedefi doğrultusunda ligin güçlü ekiplerinden Bandırmaspor ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde, takım yoğun bir antrenman programına tabi tutuluyor. Günde çift antrenman yaparak fiziksel ve teknik olarak maç için hazır hale gelmeye çalışan Amedspor, hazırlıklarına büyük bir titizlikle devam ediyor.

amedspor-1.jpg

Sakatlıktan yeni dönen Bruno Lourenço ve Ömer Bayram ile yeni transferler Max-Alain Gradel ve Kristijan Lovrić, bugün yapılan antrenmanlara katılarak form tutma çalışmalarına başladılar. Ersun Yanal, bu oyuncuların performansından memnun olduğunu ve özellikle sakatlıktan dönen oyuncuların takım için büyük önem taşıdığını belirtti. Yeni transferlerin de takıma güç katacağını vurguladı.

amedspor-2.jpg

Bandırmaspor maçı öncesi antrenman programı, sabah seanslarında fitness salonunda ağırlıklı egzersizlerle geçerken, akşam seanslarında ise topla çalışma, 5’e 2 pas çalışması ve şut organizasyonlarına odaklanılıyor. Ersun Yanal, takımın hem fiziksel hem de teknik olarak en iyi durumda olduğunu ve maça en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Yeşil-Kırmızılı ekip, Bandırmaspor karşısında galibiyet hedefleyerek, Süper Lig yolunda önemli bir adım atmayı planlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum