Amedspor, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlıyor

Amedspor, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlıyor
Trendyol 1’inci liginde mücadele eden, Amedspor, deplasmanda oynayacağı, Bandırma spor maçı hazırlık çalışmaları öncesi sporculara verilen izinler bitiyor. Takım Diyarbakır'da toplanarak ilk antrenmanına Cumartesi günü başlayacak.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Yeşil Kırmızılı takım Kocaelispor galibiyeti sonrası takımın moral ve motivasyonunun en üst seviyede olduğu belirtilirken, Teknik Direktör Ersun Yanal, bu galibiyetin ardından oyuncularına Milli ara nedenini fırsat bilip, 3 günlük dinlenme süresini 4 güne çıkararak, Bandırma spor maçına daha zinde ve hazır girmelerini sağlayan Yanal “ 13 Eylül 2024 tarihinde Transfer sezonun kapanması öncesi art arda eksik mevkilere kaliteli sporcuları alarak hedeflediği üst lige çıkmak için emin ve sağlam adımlarla ilerlemek istiyor.

screenshot-14.pngTeknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde, Transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor, hücum hattına önemli takviyeler yaptı. Sakaryaspor'dan sol kanat oyuncusu Max Gradel ve Hırvat kanat oyuncusu Kristijan Lovric ile sözleşme imzalayan Yeşil Kırmızı takım, bu iki oyuncunun hücum bölgesine büyük katkı sağlayacağını ve takımın bir üst ligi zorlayacak bir seviyeye geleceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum