VİDEO - Akaryakıt istasyonuna faciaya ramak kaldı

VİDEO - Akaryakıt istasyonuna faciaya ramak kaldı
Diyarbakır’daki bir akaryakıt istasyonunda, facianın eşiğinden dönüldü. Akaryakıt kaçağı olduğu öğrenilen araçta sigara içilmesinden dolayı yangın çıktı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır’daki bir akaryakıt istasyonunda, facianın eşiğinden dönüldü. Akaryakıt kaçağı olduğu öğrenilen araçta sigara içilmesinden dolayı yangın çıktı. İstasyonda görevli personellerin zamanında müdahalesi ile yangın söndürülürken olay, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

faciaya-ramak-kala-2.jpgEdinilen bilgiye göre, olay dün sabah saatlerinde Diyarbakır’daki bir akaryakıt İstasyonunda yaşandı. Akaryakıt almak için istasyona gelen bir araç sürücüsü, sigara yaktı. Akaryakıt kaçağı olduğu öğrenilen aracın motor kısmı alev aldı. Akaryakıt istasyonundaki personel, durumu fark edince anında müdahale etti. Büyük bir paniğe ve korkuya yol açan yangın, yangın söndürme tüpleri ile kısa sürede söndürüldü. Araçtaki yangın kısa sürede söndürülürken, personel ve akaryakıt almaya gelen sürücüler rahat bir nefes aldı.

faciaya-ramak-kala-1.jpg

Panik anları kameralara yansıdı!

Yangın ve yangın sonrası yaşanan panik anları, İstasyona ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı. Akaryakıt istasyonu sahibi, büyük bir tehlike atlattıklarını ifade ederek, “Bu yangın herkese bir ders olsun. İstasyona gelen sürücüleri sigara içilmemesi yönünde defalarca uyarıyoruz. Aynı zamanda yine araç içerisinde sigara içip dışarıya atanları da kınıyoruz. Büyük bir facia yaşayabilirdik. Verilmiş sadakamız varmış. Araç sürücülerinden rica ediyoruz, Akaryakıt almaya gelince lütfen aracınızda sigara içmeyin. Sonu felaket olan olaylara karışabilirsiniz”dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.