AKAD’ın Olağan Genel Kurulu yapıldı

AKAD’ın Olağan Genel Kurulu yapıldı
Diyarbakır merkezli Telsiz Radyo Amatörleri, Arama, Kurtarma, Afet Haberleşme, Doğa Sporları Derneği (AKAD) ikinci olağan genel kurul toplantısı ve üçüncü kuruluş yıldönümü kutlaması yapıldı.

Sait Bayram

TİGRİS HABER - Diyarbakır merkezli Telsiz Radyo Amatörleri, Arama, Kurtarma, Afet Haberleşme, Doğa Sporları Derneği (AKAD) ikinci olağan genel kurul toplantısı ve üçüncü kuruluş yıldönümü kutlaması yapıldı.

AKAD’ın genel kurulu ve kuruluş yıldönümü nedeniyle, Ulu Cami Meydanında ve Hasan Paşa da, tanıtım broşürü dağıtıldı.

Dernek yetkilileri, toplumun afet bilincinin artırılması, haberleşme, arama, kurtarma, doğa sporları konusunda özellikle gençlerin bilgilendirilmesi ve bu tür derneklere destek olunması yönünde çağrıda bulunarak, Diyarbakırlıları derneğe üye olmaya davet etti.

Genel Kurul Ve Kuruluş Yıldönümü

Olağan genel kurul toplantısı ve kuruluş yıldönümü kutlamalarını birlikte yapan Diyarbakır merkezli Telsiz Radyo Amatörleri, Arama Kurtarma, Afet Haberleşme, Doğa Sporları Derneği (AKAD) Başkanı Kenan Özgüven, “Derneğimizin, 2. Olağan kongresindeyiz fakat 3. Kuruluş yıldönümünü de kutluyoruz. Derneğimiz insanlık adına önemli bir misyon yüklenmiş durumdadır. Biz derneğimizle yardıma muhtaç insanlara elini uzatan dernek olmanın yanı sıra, arama, kurtarma, afet haberleşme, doğa sporları konusunda farkındalık oluşturuyoruz. Doğa ve insan kaynaklı felaketler devam ettiği müddetçe tüm insanlarımız yardım çalışmalarına ve çalışanlarına ihtiyaç duymaya devam edecektir. Bu anlamda Diyarbakır’ımızda yaşamını sürdüren tüm gençlerimizin bilinçlenmesi için çalışmalar yapıyoruz. Arama, Kurtarma, Afet Haberleşme, Doğa Sporları gibi İnsani yardım çalışması yapanlar bir ailedir. Bu hizmetler sevgi ve kardeşlik bilinci ile yapılmaktadır ve değer bulmaktadır.” Dedi.

AKAD’ın yeni yönetimi

Diyarbakır merkezli Telsiz Radyo Amatörleri, Arama Kurtarma, Afet Haberleşme, Doğa Sporları Derneği (AKAD) Yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan; Kenan Özgüven,

Üyeler; İsmail Taş, Sabriye Çiçek, Tuba Demir, Mustafa Tokay, Haki Çiftçi, Ramazan Özyıldız.

Denetim kurulu asil üyeleri:

Başkan Serhat Altan,

Üyeler: Mehmet Yavuz Akbaba, İbrahim Zencirci

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.