AK Parti sözcüsü Çelik’ten "emekliye zam" açıklaması

AK Parti sözcüsü Çelik’ten "emekliye zam" açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Emekliye zam gelecek mi" sorusunu yanıtladı. Çelik, çalışmalarının olduğunu fakat sonuç çıkmadığı için bir tarih veremeyeceğini söyledi.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan AK Parti MYK'nin ardından parti sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısı düzenledi.

Ömer Çelik, seçim gündeminin partisi için 14 Mayıs ve 31 Mart seçimlerinin ardından kapandığını söyledi. Çelik, 'Hiçbir şekilde erken seçim'in muhatabı olmadıklarını da iddia etti. Çelik, şunları söyledi:

  • "Bizim açımızdan 14-28 mayıs ve 31 mart seçimleri geçtikten sonra seçim dönemi kapanmıştır. Önümüzde dört yıllık genle seçime dönük beş yıllık da yerel seçime dönük bir dönem vardır. Muhalefet partilerin bunu gündeme getirme gündemi, kendi iç mücadeleyi yönetmek içindir.
  • Erken seçim tartışmaların hiçbir şekilde muhatabı değiliz. Milli irade kararını vermiştir"

Emekli zammı

Ömer Çelik, emekliye zam gelecek mi sorusunu şöyle yanıtladı:"Emekli konusunda çalışılıyor, çalışma devam ediyor. Bugün yarın da devam edecek. Ama bir karar verilmediği için şu sonuç çıktı, şu zaman yetişir gibi değerlendirme yapılması söz konusu değildir. Orta vadeli programın korunması esas olmak üzere toplumumuzun yanında olmaya devam edeceğiz"

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.